Az ismerősnek jelölést miért nem tudom törülni?
Figyelt kérdés
Az unokatestvéremet jelöltem be, kb egy hónapja. Azóta volt aktív.
Ma néztem az ismerőseim listáját, láttam, hogy nincs rajta. Gondoltam akkor törlöm a jelölést, nem szeretem, ha valaki nem akar kapcsolatot tartani velem, akkor nem erőltetem.
Na de nem mutatja azt az opciót, hogy ismerősnek jelölés törlése. Csak követhetem és üzenetet írhatok.
Akkor most ez hogy van? Gondolom ha törülte volna, akkor jelölhetném újra, és ha tiltva lennék, akkor nem is látnám az adatlapját.
Megjegyezném, hogy kimondatlan sérelmek vannak a családon belül, ezért gondolom, hogy nem fogadta el.
2020. máj. 23. 20:34
1/2 anonim válasza:
Elutasította a jelölésedet, majd kéretlennek jelölte meg azt. Innentől kezdve te nem tudod őt bejelölni, csak ő téged...
2/2 A kérdező kommentje:
Gyerekes ez a probléma megoldás.
2020. jún. 29. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!