Miért tűnik el a wifi hálózat egyszerre egy időben minden eszközön? Az új laptopommal lenne probléma?
Vásároltam nemrég egy ASUS laptopot előre telepített Win10-zel. A laptop érkezése előtt nem tapasztaltam semmi hibát a hálózattal, utána lettek gondok.
A problémám: valahányszor wifivel rákapcsolódok az itthoni hálózatra az új laptopommal, véletlenszerű időközönként eltűnik a kapcsolat és ezzel egyidőben minden eszközön is, ami akkor online van még. Úgy tűnik, ha kábellel csatlakozok, akkor nem jelentkezik ez a probléma. Visszacsatlakozni a hálózatra csak teljes modem és router újraindítással lehet, de az se megy azonnal.
Próbáltam drivert frissíteni, újra telepíteni, router reset, semmi nem segített eddig. Más wifi hálózaton is tapasztaltam ilyet, egyidőben ott is lecsatlakozott minden eszköz és nem tudott visszacsatlakozni.
Telefonos mobilhotspot-tal nem tapasztaltam ilyen problémát, de arra nincs lehetőségem, hogy csak arról használjam a gépet.
A két hetes visszavételes garanciából már kicsúsztam, csak az ASUS szervizbe tudnám elküldeni kivizsgálásra, de szeretnék előtte minden lehetőséget kipróbálni.
Mit javasoltok? Milyen beállításokat nézzek meg?
Előre is köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!