Hogy lehet megnézni az iPhone-ban a wi-fi jelszót ?
A router jelszavát elfelejtettem,a gép amire az van kötve rossz,bekapcsolni sem lehet.
Az én telefonon ra el van mentve automatikusan felmegy rá,de most egy másik telefonra is kellene a jelszó amit így nemtudunk.
Megoldás ?
Próbálkozhatsz esetleg egy router reseteléssel, csak mielőtt elkezded győződj meg arról, hogy tudod a megfelelő felhasználónevet és jelszót amivel a PPPoE kapcsolatot állítod be.
Ha valahol esetleg fel van írva a routered webes jelszava akkor azzal is meg tudod nézni a jelszót, magában a router beállításaiban. Ehhez írd be a böngészőbe a 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 címet, enter és oda navigál. Alapértelmezetten Admin Admin a felhasználónév és jelszó, de általában ezeket megváltoztatják.
1-es ülj le egyes! :D
meg lehet nézni az iPhoneonon is!
így-e:
"iOS 11-es vagy újabb rendszerű iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken
Koppintson a Beállítások elemre, válassza ki a Jelszavak és fiókok vagy a Fiókok és jelszavak menüpontot, majd koppintson a Webhely- és alkalmazásjelszavak vagy az Alk.- és webhelyjelszavak elemre.
Használja a Face ID-t vagy a Touch ID-t, amikor erre felszólítást kap.
A kívánt jelszó megtekintéséhez koppintson az adott webhelyre."
2es ha tudtam volna a nevet meg a jelszót nincs gond...
3as köszi életmentő volt
De ez nem a wi-fi jelszavát mutatja meg, hanem a routerbe belépés jelszavát (amennyiben azt is elmentetted) a kettő nem ugyanaz, bár utóbbival át lehet állítani a wi-fi jelszavát is.
A wi-fi jelszavát továbbra sem tudod kiíratni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!