A telefonomra elmentett jelszavam hogyan tudom megnézni?
Figyelt kérdés
A telefonomra már régen elmentettem a facebook jelszavam, sosem lépek ki, tehát az alkalmazásra kattintva azonnal látom az oldalam. Most lett egy új tabletem és szeretnék ott is bejelentkezni. De sajnos, hiába próbáltam a telefonon kijelentkezni, majd újra be, a jelszó ki van pontozva, nem tudom megjeleníteni. De valahová biztosan mentve van és a kijelentkezés után gond nélkül vissza is tudtam lépni. Meg tudom ezt nézni vagy meg kell most változtatnom a jelszavam? Elfelejtettem, kétszer rosszul próbáltam már....bocsánat, ha nagyon butaságot kérdeztem, nő vagyok és nem nagyon értek ehhez. (egy Lenovo telefonom van most, azt hiszem android operációs rendszer van rajta)2020. máj. 20. 11:48
1/2 anonim 

válasza:

Csak a Facebook app-ba jelentkeztél be, vagy pl Chrome-ban is?
Mert ha oda is, akkor könnyű: Beállítások -> Jelszavak -> megkeresed a Facebook-ot -> szem ikon
2/2 anonim 

válasza:

a tableten kérj egy jelszóemlékeztetőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!