Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A telefonomra elmentett...

A telefonomra elmentett jelszavam hogyan tudom megnézni?

Figyelt kérdés
A telefonomra már régen elmentettem a facebook jelszavam, sosem lépek ki, tehát az alkalmazásra kattintva azonnal látom az oldalam. Most lett egy új tabletem és szeretnék ott is bejelentkezni. De sajnos, hiába próbáltam a telefonon kijelentkezni, majd újra be, a jelszó ki van pontozva, nem tudom megjeleníteni. De valahová biztosan mentve van és a kijelentkezés után gond nélkül vissza is tudtam lépni. Meg tudom ezt nézni vagy meg kell most változtatnom a jelszavam? Elfelejtettem, kétszer rosszul próbáltam már....bocsánat, ha nagyon butaságot kérdeztem, nő vagyok és nem nagyon értek ehhez. (egy Lenovo telefonom van most, azt hiszem android operációs rendszer van rajta)
2020. máj. 20. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Csak a Facebook app-ba jelentkeztél be, vagy pl Chrome-ban is?

Mert ha oda is, akkor könnyű: Beállítások -> Jelszavak -> megkeresed a Facebook-ot -> szem ikon

2020. máj. 20. 12:15
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
a tableten kérj egy jelszóemlékeztetőt
2020. máj. 20. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!