Meddig lesz felfüggesztve a Twitter-fiókom, mit tudok tenni, hogy újra használhassam?
Figyelt kérdés
2014-ben csináltam a Twitter-fiókom, amikor még nem voltam 13 éves, és mint kiderült, akkor már be kellett volna töltenem ezt az életkort, hogy használhassam az alkalmazást. Én ezt viszont nem tudtam, mert nem állítottam be a születési időt, vagy legalábbis szerintem ezért. Most mégis úgy döntöttem, hogy beállítom a születési dátumom, most azonban kiderült számomra ez a dolog, ugyanis rögtön felfüggesztették a fiókom.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy most mit tehetek, vagy mennyi időt kell várnom.
Előre is köszönöm:)
2020. máj. 19. 23:23
1/2 A kérdező kommentje:
Elnézést a megfogalmazásért, remélem a kérdés lényege azért érthető:)
2020. máj. 19. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!