Facebookon hogyan érjem el hogy azok az emberek akik letiltottak, oldjanak fel? 23/F
Figyelt kérdés
Sajnos jó páran letiltottak Facebookon. Hogyan érjem el hogy mindenki oldjon fel? Van köztük exbarátnőm, barátaim, haverjaim, volt munkatársaim, távolabbi ismerősök, akikkel csak Facebookon keresztül beszélgettünk, stb. 1 szóval vegyesek. Minden korból van fiú is és lány is.2020. máj. 19. 10:11
82/147 anonim válasza:
Személyesen. Te haszontalan kérdező :)
83/147 A kérdező kommentje:
Fhú... Nem mondok inkább semmit... -.- 👌
2021. szept. 21. 20:13
84/147 anonim válasza:
Szerintem értem is miért tiltottak le...
85/147 anonim válasza:
86/147 A kérdező kommentje:
Nem érted!!! Szóval a kérdésre a válasz?
2021. szept. 21. 21:18
87/147 anonim válasza:
Megkérsz facen egy olyan ismerősödet akivel jóban vagy, hogy az általad megadott embereket legyen már szíves rájuk írni és kérdőre vonni az urakat, hölgyeket, hogy mi okból tiltottak.
88/147 A kérdező kommentje:
Hát úgyse fog ilyet bevállalni senki. Na meg sajnos nincs olyan ismerősöm, akiről tudom, hogy ezt megtenné nekem... más megoldás kell.
2021. szept. 22. 08:11
89/147 A kérdező kommentje:
Segít akkor valaki?🤔
2021. okt. 10. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!