IP fogalma, legális RP szerzés?(az utóbbi csak kíváncsiság)
Figyelt kérdés
sziasztok idézők! annyi lenne a kérdésem, hogy LoL-ban mi is az az IP? sok helyen láttam már ezt de sose tudtam rájönni hogy mi is lehet az. a másik kérdésem pedig az lenne hogy "ingyen" (úgy értem hogyha az accod egy bizonyos szintet átlép) lehet kapni RP-t? semmi illegális dolgot nem szeretnék csinálni amiért megbüntessenek, meg igazából nem is kell RP csak kíváncsiságból érdekel ez a dolog. értelmes válaszokat kérek, a "hát te tiszta hülye vagy" meg ilyen kommentek kérlek kerüljenek el köszönöm szépen:)2020. máj. 16. 10:41
1/3 anonim válasza:
IP= Idéző Pont
RP=Riot Pont
Előbbit ingyen kapod,ma már kék esszencia formájában,utóbbi fizetős.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, sokat segítettél most :D
2020. máj. 21. 09:55
3/3 anonim válasza:
IP elnevezést általában azok használják, akik a fizetőeszköz váltása előtt is játszottak. Ma már az IP helyett, a BE (Blue essence), vagy a KE (Kék esszencia) megnevezés van használatban. (Asszem a kliens is így használja már.)
RP-t csak venni lehet, viszont régebben mindenkinek volt kezdő 400RP-je. Aztán lecserélték a kezdő RP-t hextech ládára. Viszont azt nem tudom már, hogy a kezdő hextech ládát lecserélték-e valami másra. (Ez nem segítség, viszont érdekesség :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!