Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Cash probléma oldal betöltésén...

Cash probléma oldal betöltésénél, hogyan orvosolható Firefox?

Figyelt kérdés

Ha adminban vagyok egy webáruháznál, másik lapon megnyitva a csak a weboldal. Itt egy konkrét terméknél pl. meg kéne jelenni egy "admin szerkesztés" gombnak, közvetlenül bedobna az adott termék admin felületébe. De nem működik Firefoxnál, arra van optimalizálva az oldal. Feltettem egy Operát, ott megjelenik, persze az tök "szűz". Ott nincsenek könyvjelzők, nincs szinkronizálva stb. Mit kéne csinálnom? Minden előzményt töröltem már...

Nem jelenik meg a forrásban az ">admin belépés<"...mintha nem töltené be teljesen.

2020. máj. 15. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre mindig azt nézd, hogy valami marha felrakta-e az oldalt valamilyen reklámblokkoló listára, és nem az fogja-e meg.

Ha az nem segít, akkor a tracking protectiont próbáld kikapcsolni, vagy fehérlistára venni az oldalt.

2020. máj. 15. 13:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi szépen. Egy rokonomnál megjelenik minden, csak itt nálam nem. (firefox, chrome)

Most törölgettem mindent az Edge-ben...elkezdett működni ott meglepetésemre, de Firefox nem. Az Edge-t sem használtam masszívan, kvázi szűz az is.

2020. máj. 15. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!