Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kérem valaki rakja tisztába...

Kérem valaki rakja tisztába ezeket a fogalmakat hogy a outlook,levelcenter.hu,gmail fiók miben különböznek?fura helyzetben vagyok,bővebben lent.

Figyelt kérdés

az a helyzet állt elő,hogy csináltak nekem egy weblapot,hozzá csináltak egy email címet,majd nézeteltérés miatt megszakadt a kapcsolat.Megadták a levelcenter.hu-n lévő kreált email fiók jelszavát,de hogyan tudom pl. összepárosítani ezt az email címet az iphoneomon lévő levelezőrendszerrel?mert annyira elszigeteltnek tűnik ez a levelcenter.hu,hogy nem értem,egyáltalán miben más ez az oldal mint pl egy másik levelezőrendszer?

A válaszokat előre is köszönöm!

2020. máj. 14. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:

A levelcenter.hu a Mediacenter nevű magyar hoszting (domain - szóval ők regisztrálják be a .hu, .eu, .com,... domaineket - webtárhely - tehát ők adnak helyet a weboldaladnak, ők biztosítják a webes elérést hozzá - virtuális szerver,...) szolgáltató postafiókjaihoz elérhető webes felület.

A Mediacenter honlapján:

[link]

elérhető a különböző levelezőkliensek beállítási útmutatója, így az iPhone levelezőklienséhez is:

[link]

2020. máj. 14. 17:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonon szepen!🙏🏽🙏🏽
2020. máj. 14. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!