Előfizetett már valaki a limitáció óta a FLickr-re? Ha utólag lemondom, mi történik? Törlik a fotóimat?
Mióta maximum 1000 fotót lehet feltölteni előfizetés nélkül, mi történik, ha előfizetek fél évre, majd lemondom, mert nincs pénzem rá? Akkor is törlik a fotókat?
Illetve az a kérdésem, hogy van-e havi előfizetés. Én hirtelen csak évest látok, de lehet rossz helyen nézem. Az éves megújul? Ha elfejeltem megújítani, akkor is törölnek? Szerintetek használható így a rendszer?
Köszi, ha ez tényleg így van az nagyon örömteli.
Akkor nem aggódom amiatt, ha valami történik és nem tudom folytatni a fizetést, akkor eltűnik minden
Elnézésedet kell kérnem, úgy látszik én le vagyok maradva a korral:
Itt arról beszélnek, hogy a fotók elvesznek, ha 90 napig nem fizetnek elő újra. A hivatalos gyaksi viszont erről nem ír semmit, tehát nem tudom igaz-e... Azért legyenek elmentve a fotók, hátha idővel eltűnnek az éterbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!