Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ilyen helyzetben mit tudok tenni?

Ilyen helyzetben mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Szeretnék csatlakozni az egyetem könyvtári adatbázisához, vpn-en keresztül, de wifi kell hozzá és nekem asztali pc-m van. A telefonomat próbáltam meg használni erre a célra, úgy, hogy usb-vel csatlakoztattam a számítógéphez és megpróbáltam megosztani a wifit a gépre, de valamiért nem enged csatlakozni. Amikor a telefonon bekapcsolom a megosztást azonnal letilt (a telefonon a csuszka azonnal visszaáll "off" állapotra). Windows 10-em van, nem értem miért nem működik.

2020. máj. 4. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy wifi kell hozzá, nem tudom ez a marhaság honnan jött neked, bármilyen internet kapcsolat jó kell hogy legyen. Ez olyan, mi tha azt állítanád, hogy csak papucsban lehet boltba menni, miközben nyilván nincs ilyen szabály sehol.
2020. máj. 5. 06:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kel hozzá wifi, internet kell hozzá.
2020. máj. 5. 07:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Követtem a leírást, amit megadtak, hogy hogyan lehet csatlakozni. Az a baj, hogy miután belépek az "új kapcsolat vagy hálózat beállítása" menübe, nem jelenik meg a "csatlakozás kézzel vezeték nélküli hálózathoz".
2020. máj. 5. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Melyik egyetem melyik leírása, linkeld már be.
2020. máj. 5. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!