Ncore hit n run figyelmeztetés, mi a teendő?
Sajnálattal értesítünk, hogy mostantól 30 napon keresztül letöltésmegvonásban részesülsz, mivel meghaladtad a rangodnak megfelelően engedélyezett hit'n'run mennyiséget.
Amennyiben a következő hónapban sem teljesíted a visszaosztási kötelezettségedet, úgy a letöltési jogod végleg megvonjuk.
A szankció prémium előfizetéssel feloldható! Kattints ide és nézd meg a megújult prémium csomagunkat.
Tehát prémium előfizetőként a következő napban is letölthetsz az oldalról, viszont ebben az esetben is megjegyzésre kerül, hogy volt már hit'n'run-os hónapod!
IDE kattintva ez a box eltűnik, s a továbbiakban nem lesz elérhető!
Azt értem, hogy nem seedeltem vissza mindent amit kellett volna, viszont most annyi nem világos ezzel a figyelmeztető üzenettel, hogy most ebbe a hónapba akkor vissza kell seedelnem mindent, amivel még el vagyok maradva, vagy megvonják végleg a jogomat? Vagy nincs semmi teendőm, meg kell várni míg lejár a 30 nap és úgy értik hogy utána kell figyelnem hogy mindig seedeljek?
Értem, köszi mindenkinek a válaszokat.
Felmerült még bennem most, hogy ha havertól elkérem az ncoreját, esetleg ha tudok intézni meghívót, akkor minden simán menne azon, attól függetlenül hogy letöltésmegvonást kaptam most?
Ha most a torrent kliensedben futtatsz torrentet, nem tölthetsz le másik accountból, mert dupla fióknak veszik, és mindkettőt bannolják.
Ha újra meghívnak, és a másikba sosem lépsz be többet, plusz az összes eddigi torrentet törlöd a torrent kliensből, akkor elvileg új email címmel tudsz regisztrálni:)
De egyszerűbb lenne, ha seedelnél, és nem kapnál letöltésmegvonást.
A 30 nap az már nem a legelső figyelmeztetés...
Rendben köszi.
Szóval ha most kitörölném ezt a felhasználómat és kapnék egy új meghívót amit egy új email címmel regisztrálnék, akkor tiszta lappal kezdhetném és már engedne is tölteni?
Nem figyelik ezt, hogy esetleg meglátják ugyanarról a gépről töröltem egy büntetett felhasználót, aztán csinálok egy újat?
Szerintem ha beírod az extrák menübe mindkét accountba, hogy egy háztartásban több embernek is van accountja, és az újjal mondjuk telóról regisztrálsz, a régivel meg még pár napot seedelsz, majd törölsz mindent a régivel kapcsolatban, és utána használod gépen csak az újat, nem jönnek rá :)
Bár én nem vagyok nagy infós zseni, de egyik barátom így megúszta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!