Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore hit n run figyelmeztetés...

Ncore hit n run figyelmeztetés, mi a teendő?

Figyelt kérdés

Sajnálattal értesítünk, hogy mostantól 30 napon keresztül letöltésmegvonásban részesülsz, mivel meghaladtad a rangodnak megfelelően engedélyezett hit'n'run mennyiséget.

Amennyiben a következő hónapban sem teljesíted a visszaosztási kötelezettségedet, úgy a letöltési jogod végleg megvonjuk.

A szankció prémium előfizetéssel feloldható! Kattints ide és nézd meg a megújult prémium csomagunkat.

Tehát prémium előfizetőként a következő napban is letölthetsz az oldalról, viszont ebben az esetben is megjegyzésre kerül, hogy volt már hit'n'run-os hónapod!

IDE kattintva ez a box eltűnik, s a továbbiakban nem lesz elérhető!

Azt értem, hogy nem seedeltem vissza mindent amit kellett volna, viszont most annyi nem világos ezzel a figyelmeztető üzenettel, hogy most ebbe a hónapba akkor vissza kell seedelnem mindent, amivel még el vagyok maradva, vagy megvonják végleg a jogomat? Vagy nincs semmi teendőm, meg kell várni míg lejár a 30 nap és úgy értik hogy utána kell figyelnem hogy mindig seedeljek?

2020. máj. 3. 19:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

* jogod

* nincsen baj

2020. máj. 4. 12:40
 12/15 A kérdező kommentje:

Értem, köszi mindenkinek a válaszokat.

Felmerült még bennem most, hogy ha havertól elkérem az ncoreját, esetleg ha tudok intézni meghívót, akkor minden simán menne azon, attól függetlenül hogy letöltésmegvonást kaptam most?

2020. máj. 4. 13:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha most a torrent kliensedben futtatsz torrentet, nem tölthetsz le másik accountból, mert dupla fióknak veszik, és mindkettőt bannolják.

Ha újra meghívnak, és a másikba sosem lépsz be többet, plusz az összes eddigi torrentet törlöd a torrent kliensből, akkor elvileg új email címmel tudsz regisztrálni:)

De egyszerűbb lenne, ha seedelnél, és nem kapnál letöltésmegvonást.

A 30 nap az már nem a legelső figyelmeztetés...

2020. máj. 4. 14:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Rendben köszi.

Szóval ha most kitörölném ezt a felhasználómat és kapnék egy új meghívót amit egy új email címmel regisztrálnék, akkor tiszta lappal kezdhetném és már engedne is tölteni?

Nem figyelik ezt, hogy esetleg meglátják ugyanarról a gépről töröltem egy büntetett felhasználót, aztán csinálok egy újat?

2020. máj. 4. 15:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha beírod az extrák menübe mindkét accountba, hogy egy háztartásban több embernek is van accountja, és az újjal mondjuk telóról regisztrálsz, a régivel meg még pár napot seedelsz, majd törölsz mindent a régivel kapcsolatban, és utána használod gépen csak az újat, nem jönnek rá :)

Bár én nem vagyok nagy infós zseni, de egyik barátom így megúszta:)

2020. máj. 4. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!