Hogyan tudom a ZTE router-t beállítani?
Figyelt kérdés
Jelenleg meg sem nyitja az IP címet amit megnéztem a neten mivel a routeren nem található IP cím. Mivel amit találtam azt meg se nyitja. Lehetséges, hogy annyira le van korlátozva, hogy bele se tudok menni a menübe? És még egy kérdés: amennyiben sikerülne be is állítanom a routert a szolgáltató nem fogja látni, hogy több adatot küldök ki? Vagy mi értelme a nagyobb feltöltési sebességnek?2020. máj. 3. 11:56
1/1 Fsms válasza:
Nem írod milyen címet használtál általában 192.168.1.1 a default. Próbáld meg resetelni mégegyszer. 30 mp részét gomb nyomva áram alatt , utánna 30 mp kihúzva a hálózatból majd ismét áram alatt. Ha ez sem megy persze a Router is lehet hibás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!