32 bites a gépem, ezért a Tor-nak csak egy régebbi verzióját tudtam letölteni, így is biztonságban vagyok?
Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 07:52
2/7 A kérdező kommentje:
Hát mert szoktam használni egy Secmail nevű deep webes szolgáltatást
2020. máj. 2. 08:33
3/7 anonim válasza:
Ok, de mitől kell biztonságban lenned?
A secmail csak egy e-mail provider.
4/7 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, hogy ez legális-e és nehogy bemérjenek
2020. máj. 2. 08:49
5/7 anonim válasza:
Gyanítom a 32 bites kliens is számos proxyn keresztül éri el az állomásokat, úgyhogy szerintem igen.
6/7 anonim válasza:
Miért mérnének be attól, hogy egy e-mail szolgáltatót használsz. Paranoid vagy. Ha meg illegális dolgot csinálsz, akkor fals képzeted van, hogy a TOR-tól te biztonságban leszel. Biztonságosabb mint egy mezei surface web kapcsolat, de nézz utána a hírekben hogy hány és hány ezer ilyen oldalt használót csuktak már le. Pedig mind TOR-on keresztül érte el az oldalakat.
Ha meg semmit nem csinálsz ami miatt ennyire védni kell magad, akkor szimplán üldözési mániád van.
7/7 anonim válasza:
Adom az előző válaszát. A deep web még önmagában nem illegális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!