Miért ugrik fel a processzor terhelése és lassul le a laptopom ha akkut rakok bele?
Figyelt kérdés
Ilyenkor teljesen használhatatlan a laptop, szaggat az egér kurzor, lassú az egész.2020. ápr. 30. 23:43
1/4 anonim válasza:
úgy érted CSAK akkuval? töltő nincs rajta?
ha igen, akkor a proci teljesítményét vissaveszi, hogy ne szívja le az akkut hamar és emiatt lassul be
mondjuk ennyire nem kellene neki, úgyhogy utána kellene nézned, hogy melyik program terheli le.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha a töltő rajta van és rá dugom az akkut már a processzor fel ugrik 98%-ra, töltőtől függetlenül. Állítgattam már az energia takarékosságot is, néztem semmi nem terheli a processzort. Tuti az akku a ludas. Csak nem értem hogy miért.
2020. máj. 1. 07:45
3/4 Közveszélyes Kontár válasza:
hat hibas es orulhetsz ha az akku es nem alaplap, egy akku nem tul draga utangyartottan persze ki kell probalni elobb vele
max proceszor % hasznalat 100 on van ha toltorol ha akkurol megy es akkor is ilyen?
adapter is lehet hibas, azt is csere probaval tudod meg
4/4 A kérdező kommentje:
Ha az akku be van dugva, akár be van dugva mellé a töltő akár nem, akkor is lassú. De csak ha a töltő van bedugva akkor működik rendesen.
2020. máj. 5. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!