A régi Skype fiókomat hogy tudom törölni?
Régen az MSN korszakban Hotmail címem volt és amikor lehetett át frissíteni Skyp-ra akkor lett Freemail címem, de mikkor töröltem Microsoft fiókot akkor kaptam magyarul egy levelet az egyik Freemail címre a másik Freemail címre angolul ugyan azt hogy törölték, aztán meg próbáltam visszahozni a fiókot mind a kettő Freemail-es, Microsoft-fiókja át lett nevezve, de a biztonság kedvéért küldtünk róla egy értesítést.
- Régi fióknév: @freemail.hu
- Új fióknév: @freemail.hu
Ha be írom a Microsoft fiókba vagy a Skype-ba a Hotmail címemet nem tudok be lépni (igaz töröltem már) és az egyik régi Freemail-es be írom azzal se tudok belépni, csak a legújabbal, de itt csak egy régi partnerem van fent az új Skype fiókomba a többi eltűnt, de régi partnereimnek meg van a régi Skype is amibe nem tudok be lépni.
Próbáltam telóra küldeni kódot Skpye fiók helyreállításhoz de ezt kaptam: Felhasznlónév helyreállítása
Nem található a megadott információknak megfelelő Microsoft-fiók.
Régi Freemail-re meg jött a kód de ez fogadott:Felhasznlónév helyreállítása
A(z) @freemail.hu az alábbi felhasználónévvel vagy felhasználónevekkel van társítva:
k@freemail.hu
A felhasználónév vagy felhasználónevek egyes karakterei biztonsági okokból rejtettek.
Ismét meg adom a belépésnél a régi Freemail vagy Skype fiókot megint hibát ír nem enged be.
Írok hogy akkor most miért nem tudok belépni?
Én már mindent meg próbáltam, Email címmel is be akartam lépni Skype névvel is.
Meg néznétek nekem hogy ti megtaláltok e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!