Gmail letiltott üzenetek feloldását hogyan lehet elérni?
Üzenet letiltva
A(z) xxxxx@yyyyyyyyyy.zz e-mail-címre küldött üzenetét letiltották. További információért tekintse meg az alábbi technikai részleteket.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Ám a linken semmi érdemleges nincs.
Az email-cím kb. 1 hónapos, ezalatt 3 levelet írtam 3 különböző címzettnek (freemail, német szerver és egy magyar szerver), mindről visszapattant ugyanezzel a hibával az üzenet.
Spamként nem regisztrálhatott egyik levelező sem, hiszen ez a 3 elküldött levél volt csak, tehát nem körleveleztem vagy hasonlók.
A leírás alapján keressem meg a címzett rendszergazdáját... na de minden címzettét?
Sehol nem találtam a gmail/google leírásai között használható leírást, hogy mit lehetne tenni.
Több gmail címem van, a többivel soha nem volt ilyen probléma, csak ezzel, ami ráadásul még friss is.
Tehát aki vírusfertőzési tippel jön, az nem életszerű, főleg mert nem vírusos a gépem.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!