Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet egy gmail címet...

Hogy lehet egy gmail címet alapméretezetté tenni?

Figyelt kérdés
Van nekem egy régi gmail-em, de újat csináltam azonban nem tudom hogyan kéne az újat alapméretezett gmail-é tenni.

#Gmail #alapméretezett
2020. ápr. 28. 11:46
 1/2 Mr. V. ***** válasza:

Nincs értelme a kérdésnek.

2db címed van, ez világos.

De minek kell alapértelmezettnek lennie?

Ha csak az újat akarod használni, hát abba lépsz bele és onnan írod a levelet.

Azt sem írtad, hogy ez mobil (azon belül milyen program: email, gmail, Aquamail, ...) vagy PC és azon belül milyen program (Outlook, Thunderbird, ...), vagy almás készülékek.

Tehát kevés az infó ahhoz, hogy értelmes választ kaphass a kérdésedre.

Aquamail-ban pl. a beállításaiban állítható, hogy mindig 1 címről küldjön üzenetet, vagy épp arról, amelyik fiókon belül lépked az ember és ha újat akar írni, azt melyik fiókkal tegye, ha mailto linkre kattintással nyílik meg a levélírás.

Tehát ahány program, annyi féle beállítás. Én ezt ismerem, ezt használom 10 feletti fiókkal, tehát én csak erről tudok nyilatkozni, de gondolom nálad nem ez van, tehát ha részletezed a körülményeket, biztosan kapsz segítő választ, de a leírt adatok alapján senki nem tud neked segíteni, mert ez kevés.

2020. ápr. 28. 17:40
 2/2 anonim ***** válasza:
A régi gmail-ben írsz mindenkinek, hogy megváltozott a címed, majd nem lépsz be többet itt. Pár hónap múlva törlődik a régi.
2020. ápr. 28. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!