Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért tiltják le a hozzászólás...

Miért tiltják le a hozzászólásomat?

Figyelt kérdés
Többször is előfordult már, hogy letiltották a kommentem, annak ellenére, hogy nem volt benne csúnya szó! Például a google értékelés kapcsán írtam már egy cégez hogy undorító, amit ott művelnek az emberekkel. A tájékoztatásnak a hiányosságai, vagy egyáltalán a nyitvatartási idő nevetséges! Persze youtube-on is előfordult már, hogy ki akartam valamivel kapcsolatban fejteni a véleményem és nem jelenítették meg! Elég idegesítő, hogy csak a pozitív véleményeket hagyják meg, aki pedig leírná az igazságot annak a véleményét azonnal törlik!

2020. ápr. 28. 11:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Ez ugye azért idegesítő számomra, mert rászánok például egy hozzászólásra durván 15 percet, hogy igényes legyen. Aztán nézem, hogy mi van és sehol semmi meg sem jelenítették! Nem vagyok az a nagy kommentes, de azért egy két helyre akartam már írni! Például a Miskolci NAV-nevetséges, amit ott csinálnak, vagy volt még pár cég. Persze nem lehet róluk rossz véleményt, igazságot írni, mert az azonnal letörlik!
2020. ápr. 28. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
96%

Ezek a felületek alapvetően nem panaszláda funkciót töltenek be, az offolást pedig törlik. Egy feltételezett egyszeri rossz tapasztalat amúgy sem állja meg a helyét, hogy hónapokon, éveken át nyilvánosan kint legyen, miközben a probléma megoldásra került, nem aktuális, de folyamatosan negatív reklámot sugároz, ami viszont árt a hírnévnek.

Hiába igazad volt abban hogy pl. 2 éve valaki bunkó volt veled a boltban kiszolgálás közben, de ha azóta már rég elbocsátották a dolgozót vagy figyelmeztették és hangnemet vagy viselkedést váltott és nincs rá több panasz, a te üzeneted továbbra is ott virít arról jelen időben, hogy ott bunkó dolgozók vannak.

2020. ápr. 28. 11:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyrészt senki nem mondta, hogy panaszláda funkcióra használnám! Egy értékelés, illetve egy hozzászólás kifejtése nem erről szól! Másrészt senki nem beszélt feltételezett rossz tapasztalatról, ne vigyük el a témát a miézria felé, mert én tényeket akartam hozzátenni, tehát tényeket! Nem beszélve arról, hogy időponttal jön létre a hozzászólás, amelyen akár én is változtathatok!

Miért ne tehetném közé, hogy egy munkavállalói cég, amely állásokat hirdet lehetetlen őket elérni! Sem telefonon, sem e-mail formában, de még személyesen is igencsak nehézkes a dolog! Vagy miért ne tehetném közé a youtube-on egy csatorna alá, hogy ártatlanul rágalmazták meg az ott vásárlókat lopással és túlkapás történt, ha egyszer szemtanúja voltam! Nem hazugságokat akartam közölni, hanem valós tényeket! Ennek ellenére letörlik akkor minek van véleményfórum? Értékelési lehetőség, akkor ki kell írni, hogy barátaim ne kommenteljetek, ne értékeljetek semmit mert úgy is csak a jó kommenteket hagyjuk meg, amely a mi érdekünket védi!

Persze azért is hülyeség, amit írtál mert ilyen alapon akkor ne is mondjál semmit semmiről, mert egy napon úgy is összedől, sőt meghalnak azok az emberek, sőt addigra már másik hely lesz ott.. érted!

2020. ápr. 28. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Az illető cég fizetett a Google-nek, hogy szedjék le.
2020. máj. 13. 08:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

De biztos elküldöd?

Ha semmi okuk nincs rá nem hiszem hogy törlik

Lehet nem is küldöd el

Velem nem volt ilyen ami nem zárja ki hogy csinálnak ilyet de...biztos elküldöd?

2020. aug. 1. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!