Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a baj a Sorozatbaráttal?

Mi a baj a Sorozatbaráttal?

Figyelt kérdés
Be vagyok jelentkezve a Sorozatbarát nevű oldalra, van fiókom, de amikor el szeretnék indítani egy részt egy sorozatból, akkor vírusokat és hirdetésekkel bombázza el a képernyőt. Laptopon és telefonon sem működik. Valaki meg tudja mondani mit tegyek, vagy esetleg más sorozatos oldalak?
2020. ápr. 27. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Használj legális alternatívát, például Netflix. Azon ilyen garantáltan nem fordul elő.
2020. ápr. 27. 09:52
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Mégis mit vársz egy illegális oldaltól?
2020. ápr. 27. 09:53
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Egyes, és kettes válaszoló:

Miért nem a kérdésre válaszoltok? Miért csak a butaságot írkáljátok ahelyett, hogy segítenétek a kérdezőnek? Valószínüleg a kérdező, hozzám hasonlóan, nem szeretne előfizetni a Netflixre, mert amit ott pénzért meg tud nézni, azt a Sorozatbaráton ingyen is meg tudja nézni.

Kérdező:

Szia!

Ha Google Chrome-ot használsz gépen, akkor próbáld meg telepíteni a következő bővítményt:

[link]

Nekem rengeteget segített, a reklámok 99 százalékát eltüntette. Valamint azt tanácsolom, hogy a számítógépeden futtasd le a Windows Defender víruskeresőt. Sajnos soha nem tudni, hogy pontosan milyen oldalra vezetnek a reklámos linkek.

Ha még kérdésed van, írj nyugodtan!

2020. ápr. 27. 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Még telepítsd fel az AdBlock Plus-t. Jobb, ha az is fent van!

[link]

Elnézést kérek, ez sajnos lemaradt az előző válaszomból :)

2020. ápr. 27. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként a Sorozat baráttal minden a legnagyobb rendben van, ma reggel néztem rajta sorozatot, és tökéletesen működött.
2020. ápr. 27. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Az Adblock Plus meg a Pure Motion bővítmények helyett elegendő egy (a két bővítményt egyesítő), kisebb gépigényű, több böngészőhöz (Google Chrome/Chromium, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera, Safari) elérhető bővítmény: a uBlock Origin:

[link]

2020. ápr. 27. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia utolsó válaszoló!

Hallottam már az UBlockról, de még nem próbáltam ki. De mindenképp ki fogom próbálni. Tapasztalatok hiánya miatt nem ajánlottam senkinek :)

2020. ápr. 27. 12:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszöm mindenkinek a tippeket, tanácsokat, Netflixre pedig azért nem fizetek elő, mert már HBO GO-t használok, de sok sorozatot csak sorozatbaráton tudok megnézni.
2020. ápr. 30. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Az UBlock egy remek bővítmény, hétfő óta használom, és bátran kijelenthetem, hogy semmi problémám nem volt vele! Nyugodtan telepítheted, és minden a legnagyobb rendben lesz. Nem lesznek reklámok, és a sorozatok menni fognak megakadás nélkül.

2020. máj. 1. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!