Wireshark-al lehet szűrni azokat a csomagokat, amik csak áthaladnak rajtam?
Figyelt kérdés
Csak az olyan csomagokra szeretnék szűrni, amiknek én vagyok a célpontja, van erre lehetőség?2020. ápr. 24. 18:18
1/3 anonim válasza:
Az összes csomag ilyen, hiszen ezért jut el hozzád. Ha nem routerként működik a számítógép, akkor normál esetben nem szabadna csomagot továbbítania.
2/3 anonim válasza:
Egyébként nem biztos, hogy jól értem, de valami ilyesmit szeretnél megoldani?
Tehát a PC csak egy közbeékelődő eszköz lenne, hogy figyeld egy eszköz forgalmát?
3/3 A kérdező kommentje:
Jelenleg csak a hozzám beérkező packetek érdekelnek (tehát ha alapból így működik, akkor annak örülök), de ha a gépem egy köztes gép lenne, akkor jó lenne, hogyha valahogy tudnék váltani a hozzám direkt beérkező és a rajtam áthaladó packetek figyelése között.
2020. ápr. 24. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!