Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrendezés miatt kerülhetek...

Torrendezés miatt kerülhetek bajba?

Figyelt kérdés
Hogy ha rendszeresen használom a torrentet akkor abból lehet bajom vagy ha rendszeresen seedelek?

2020. ápr. 24. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Jelenleg nem bűntetik Magyarországon.
2020. ápr. 24. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Letölteni szabad, megosztani nem. Viszont a torrentnél ugye az első pillanattól kezdve, amint megérkeznek az első szeletek, azokat megosztod. De egyelőre a megosztást se büntetik szerencsére, mert elég sok premier film meg se jelenik Magyarországon, így nincs más választás, mint letölteni. Én amúgy szoktam eredeti DVD-ket venni, most is megtenném, ha kiadnák. A streaming nekem nem opció, a 13 éves gépem és a 11 éves, első generációs Full HD tévém nem szeretik, valami nyűgje mindig van (jellemzően megakad a kép hírtelen gyors mozgásnál ami lassút követ). A DVD képe viszont nagyon szép, még úgy is hogy az ugye SD.
2020. ápr. 24. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1# 2# De nem a torrenten keresztül, ahol meg is osztod, ami már törvényellenes sokak szerint. Éppen 2-3 hónapja olvastam a csehek cikkeztek róla, Belgiumban talán?, arról folyik a vita, hogy egyes ISP-k adják ki az adatokat azokról a személyekről, akik jogellenesen töltöttek le filmeket, a kiadókat képviselők kérik, mivel eljárást akarnak ellenük, és megy a huza-vona, a bírósághoz fordultak, hogy tisztázva legyen az EU-ban a torrentezés illegális tartalom esetén.

Mo-n még nyugis a helyzet, de már egyre több országban vannak esetek, ahol az átlagfelhasználót is simán elővehetik, és meg is teszik, ha akarják, még a letöltésért is...

2020. ápr. 24. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

az unió nagyon komolyan veszi az adazcseréket pl volt egy relesaer aki kint töltött fel Romániában az EU-ban dolgokat minden nap Kb 20GB nyi afat folyt att rajta és ellátás az interpol bummot egy 5millios bírság meg 5 év bortonbuntetes jogsértő tartalmak nepszerusiteseerr majomparade féle ügy után is meg mukodi az oldal na vajon ez hogy lehet( nem mondom meg a válasz mert 2020 ba mar csesznek egy nagyot az adatvedelemte) mind1

Ugyohy ezzel csak óvatosan

Udv nektek szoasztok!

2020. júl. 23. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!