Firefox előzmények hol vannak sorbarakva?
Figyelt kérdés
Olyan fül érdekelne, mint a Chromeban a Ctrl+H, hogy időrendbe van rakva, nem ömlesztve, mint egy ididóta. Napokra le van bontva, az rendben van, de nekem a legutolsó előzmények érdekelnének.2020. ápr. 24. 09:29
1/4 anonim válasza:
Menü (jobb oldalon a 3 vonal) -> Könyvtár -> Előzmények -> Minden előzmény megjelenítése
Biztos van rá gyorsgomb is, de én nem használok hasonló dolgokat, szóval nem tudom mi lehet az.
3/4 anonim válasza:
Firefoxban is van CTRL+H, és ott van egy rendezési lista:
megjelenítés/dátum és kiszolgáló szerint - például.
Vagy amit az első írt: CTRL+SHIFT+H, ami teljes oldalon mutatja az előzményeket, ott pedig nap/hét/hónap szűrőkre van bontva, azokon belül pedig a fejlécekre kattintva rendezheted őket például név, oldal vagy látogatási idő szerint növekvő/csökkenőbe.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi skacok, királyak vagytok.
2020. ápr. 24. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!