Ha 2015-16 körül valaki irt nekem egy messenger uzenetet es kitoroltem akkor azt valahogy vissza lehetne hozni?
Szóval. Egyik szulom testvére kiskoraban is mindig nagyon zuros volt allandoan elszokik es stresszt okoz a csaladnak 2015ben kb 17-18 eves lehetett en 11. Sokszor probaltuk intezetbe zarni de onnan is elszokott. 2015-16 nem emlekszem pontosan, irt nekem egy uzenetet messengeren ideznem: "Ne mondd el apukadnak amit most kerdezek, de mikor csokolozunk?" nyilvan en 11 evesen feltem illetve nem akartam meg jobban belekeverni a csaladba ezert kitoroltem es inkabb csondbe maradtam. Most (2020) 23 vagy 22 evesen is allandoan elszokik, tudom mar nagykoru azt csinal amit akar, de sajnos a csaladunk tartja el ezert ha beszerez valamilyen buntetest az a mi penztarcanknak faj. Semmilyen intezetbe nem tudjuk zarni mert semmilyen orvosi papirja nincs. Gondolzam mostmar igazan elmondhatnam ezt a dolgot a szuleimnek, hatha igy fel tudnank jelenteni vagy akarmi, hogy bezarjak es ne szokdosson el foleg igy a virus idejen mert veszelyezteti a nagyszuleimet, a csaladom egeszseget. Szval a fo kerdes meg lehet e valahogy szerezni a torolt uzenetet? Lehet hogy erre senki nem fog valaszolni de en megprobalom hatha akd itt valaki. Sajnos az az uzenet nagyon fontos lenne a feljelenteshez, amig nincs meg szuleimnek sem merek szolni rola csak ha mar van bizonyitekom. Rendorseg nyilvan nem tesz semmit bizonyitek nelkul. Kerlek segitsetek!
Ui.:bocsi az ekezethiany es a helyesiras miatt
Amit töröltél, az törölve lett, így működik az internet. Ott nincs lomtár, hogy csak ideiglenesen törölsz, de ha lenne is, az sem évekig tárol (e-mailek esetében is csak maximum 30 napig van kukában). Egy szolgáltató sem csinál olyat, hogy ha te törlési parancsot adsz ki, akkor ő azért sem fogja törölni, hanem megtartja. Ha meg is tartaná biztonsági másolatként, az már neked nem lenne a törlés után ugyanúgy hozzáférhető, és azt sem évekig tárolná.
Esélytelen visszaszerezni, számodra azonnal elérhetetlenné vált, ahogy törölted.
Szia!
Azért mert elszökik, meg büntetéseket szed össze, attól az még nincs ok arra hogy intézetbe zárassátok... Van neki egyéb problémája? Bánt titeket? Vagy van valamilyen mentális problémája szerinted? Ezekkel sokkal jobban el lehet indulni...Ha pedig sok balhéja van, előbb utóbb úgyis börtönbe zárják. De mivel ez nem történt meg, nyilván nem egy baltás gyilkos.
Egy 5 évvel ezelőtti üzenet, amit kitöröltél, egyébként sem segítene semmit. Ha azóta nem írt ilyet, vagy nem zaklat semmilyen formában, akkor felesleges azon az egy üzeneten rágódni. A szüleidnek természetesen elmondhatod, de tartsd szem előtt, hogy nincs rá bizonyítékod.
Mivel nagykorú, egyébként sem vagytok kötelesek eltartani. Ha annyira zavar, ki lehet tenni a lakasból, vagy forszírozni, hogy találjon előbb munkát, és utána kitenni...De a szüleid nyilván nem akarják utcára tenni, így ez az egész így tárgytalan.
Mi az oka annak, hogy be akarod záratni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!