Felhasználó190 kérdése:
Az instagram folyton letilt. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hol tudok nekik küldeni a problémámról levelet, illetve van arra esély, hogy azt meg is nézzék?
Azt írja ki, hogy olyan felületnek adtam meg az adataimat ami több követőt vagy likeot szerez nekem.. Sehova nem adtam meg smmit és a jelszavamat is kétszer megváltoztattam, de éppen ma, hogy visszakaptam volna a követés, likeolás és kommentelés lehetőségét, ami működött is kb fél napig, erre megint letiltott egy hétre.
Köszi a segítséget előre is. :)
2020. ápr. 23. 11:47
1/1 anonim válasza:
Változtasd meg az összes email postafiókodon is jelszót. Esetleg jelezd a problémát az instának, hogy visszaélnek az azonosítóddal, és erről te nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!