Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan oldal ahol legálisan...

Van olyan oldal ahol legálisan lehet pénzt keresni? Nem nagy összegre gondoltam. Pár ezer forimta.

Figyelt kérdés
Még régen haver mutatott olyan oldalt ahova feltöltesz képet és ahányan megnézik annyiszor x összeg. Úgy gondoltam, hogy nekem nem kell ezért fizetni meg semmi.
2010. júl. 27. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:

shareapic.com

Itt regisztrálj pls: [link]

1000 képmegnézés után kapsz 22 dollárcentet és amikor összegyűlik 20dollár akkor azt már kiveheted :D

2010. júl. 27. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyan van ahol effektiv meg kell dolgozzal erte, csak annyi hogy a gep elott ulsz, de hogy egy kep feltolteseert fizetni, akkor minden kozossegi oldal csaj tagja milliomos lenne:)
2010. júl. 27. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja első vagyok.Nekem a flagcounteremre 3 hónap alatt 50000szer kattintottak szal tényleg "gyors"
2010. júl. 27. 21:28
 4/7 A kérdező kommentje:
És kézpénzben kapom meg, vagy neten használhatom?
2010. júl. 27. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
a legtöbb ilyesmivel centeket lehet csak keresni! ami meg jól fizet, annál a limit után sem lehet kivenni a pénzt, úgyhogy...
2010. júl. 28. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag nincs. Google AdSense-nél lehet próbálkozni, bár kétlem, hogy többezer látogatód lenne heti szinten. Anélkül meg pár forintot ha keresel.

Többre mész, ha egy ötszázasért a sarki zöldségboltosnak segítesz felmosni. ;-)

2010. júl. 28. 06:44
 7/7 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Átutalhatod bakártyára is de használhatod a neten is (Pay-Pal)

2010. júl. 28. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!