Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért írja ki posztok alatt...

Miért írja ki posztok alatt Facebookon, hogy “Ezt a hozzászólást elrejtettük”?

Figyelt kérdés
Tehát, sokszor ha lenyitom a hozzászólást részt pár ember kommentje helyén ezt írja.Kb. 1-2 hete van ez nagyon idegesítő. Most én kapcsoltam be véletlen valamit vagy ezt az oldal üzemeltetője rejti le az emberek elől?
2020. ápr. 19. 22:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Az egyik lehetséges magyarázat, hogy ezek a hozzászólások az etikai elvekbe ütköztek (gyűlöletbeszéd, kirekesztés, stb.), vagy valaki szerint sértőek és elbírálás alatt vannak. De az is lehet, hogy ezeknek az embereknek "jóakarói" vannak, akik tüchtig házmesterként felnyomják őket, bármit is tesznek közzé a facebookon. A fb-nál meg valószínűleg nincsen kapacitás ennyi bejelentés elbírálására, és a bejelentett hozzászólás elrejtve marad az idők végezetéig, még akkor is, ha egy teljesen ártalmatlan szöveg is volt.

Például én is kommenteltem minden trágárság nélkül, de őszintén véleményeket pl. cikkek alá. Egy idő után folyamatosan elrejtődtek a hozzászólásaim. Egy darab sértő szó nem volt bennük. Leírtam a problémát a facebooknak kb. 4 hónapja, semmi visszajelzést nem kaptam azóta sem.

Pár napja egyik ismerősöm ultrahangos babafotója alá odaírtam, hogy gratulálok és jó egészséget kívánok. Ez is el lett rejtve. Szerinted?

2021. okt. 2. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!