Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Letiltott Facebook fiók...

Letiltott Facebook fiók visszaállítása?

Figyelt kérdés

2 hete letiltották a Facebook profilomat.

Aznap küldtem nekik egy kérelmet, amiről kaptam egy visszaigazolást, hogy beérkezett a kérelem, de azóta sem érkezett válasz.

Az imént újra küldtem egy kérelmet, de erről semmiféle visszaigazolás nem érkezett az e-mail címemre.

Semmilyen indoklást nem írtak, hogy mégis miért tiltottak le. Átgondoltam többször is, de úgy vélem, nem tettem rosszat. Nem igazán vagyok az a fajta, aki napi 20x posztol, szóval nem értem.

Mi a tapasztalatotok ilyen téren? Van lehetőség rá, hogy újra aktiválják a majd 10 éves fiókomat (ezelőtt sosem volt semmilyen problémám)?

Illetve az érdekelne még, hogy az utóbbi pár hétben más is járt-e így?!

2020. ápr. 15. 00:26
 1/2 Mr. V. ***** válasza:
24%

Jellemzően tévék, riporterek sem tudták a saját oldalukat visszaállítani, ha az tiltva lett, ez valamikor karácsony tájékán volt téma a tévében.

Annó tőlem kért igazolványmásolatot... de ez egy magán oldal, nem voltam hajlandó személyes infókat kiadni rólam, így közel 2 éve otthagytam az oldalt és nem is hiányzik, de ismerősök is több éves reggel ki lettek dobva, ők sem kerültek vissza többé, újat csináltak, új telszámmal (mert már mailcím nem elég neki).

Valószínűleg ha nem nézel elég reklámot, nem vagy túl aktív, nekik nem hozol bevételt, így ne terheld a szervereiket az adataiddal - ez a hozzáállásuk.

2020. ápr. 15. 07:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igazából nekem sem hiányzik, csak vannak olyan rokonaim, ismerőseim, akikkel csak így tudok kommunikálni, másképp nem. Illetve repült az Instagram, továbbá néhány játék, ahova Facebookkal voltam bejelentkezve. Butaság, de ennek anyagi vonzata is van. Azt hiszem, soha többet nem költök internetes játékra:)

De azóta sem történt semmiféle előrelépés. A koronavírusra hivatkoztak, hogy lassabb az ügyintézés. Bízom benne, hogy visszakaphatom még.

2020. ápr. 16. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!