Van ilyenre lehetoseg? Instagram
Figyelt kérdés
Nemreg elkeztem kepeket (hobbibol fotozom) felrakni instara, namost az lenne a kerdezem, hogy geprol is lehet egyszerre tobb kepet posztolni, vagy ez a lehetoseg csak mobil alkalmazasokban van? Letezik erre valami kulon program vagy bovitmeny vagy akarmi? Nem egeszen efektiv, hogy a szerkesztett kepeket a laptopomrol (ja azt nem mondtam, hogy macbook szval OsX) atjuttatni a mobilomba, hogy egyszerre tudjak posztolni tobb kepet.
Elore koszonom a valaszokat!
2020. ápr. 15. 00:14
1/1 anonim válasza:
Instagram app úgy tudom, nincs asztali gépre és a webes felület is korlátozott, de vannak külső alkalmazások/szolgáltatások, amikkel sok mindent el lehet érni, pl. előre több posztot időzíteni is. Hootsuite, Later.com, és még sok másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!