Miért nem tudom vissza állítani a Musical. Ly-t?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy videót tiktokon és arról szólt hogy hogyan kell vissza állítani és nekem nem sikerül letolteni le tudom megnyitom és amikor be kellene jelentkezni akkor azt írja ki hogy "a hálózati kapcsolat megszakadt próbáld újra késöbb" már minden félét telefonon kipróbáltam próbáltam mobilnetről próbáltam wifiről egyszerűen semmi. Gondolom amikor a tiktok felvásárolta a musicallyt akkor ilyen zárat tett rá vagy mi. Szerintetek már nem lehet belepni többet soha? 😭😭😭😭😭❤️❤️❤️😭❤️Vissza akarom állítani kérlek segítsetek
A válaszokat előre is köszönöm ❤️
2020. ápr. 14. 21:51
1/1 anonim válasza:
a tiktok és a musical.ly ugyanaz, ha belépsz a tiktokon a musical.ly neveddel, belép. Ha az alkalmazás verziójára gondolsz, már megszűnt évek óta és azt sehonnan nem tudod leszedni, hogy működjön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!