Ki játszik ikariam-mal?
Figyelt kérdés
Valaki, aki már unja hogy mindig újra és újra csak fejlesztget, meg támad, az nem adná oda nekem? Kappára vagy Zétára szeretnék menni, de más szeró is jó2010. júl. 27. 12:34
1/4 anonim válasza:
jajj 12nél te sem vagy több ha azzal játszol :D
amúgy meg senki nem fogja neked odaadni. Legalábbis a gyk.hu olvasóiról ezt én nem feltételezem, ha lenne akkor én sem adnám oda egy idegennek, max egy haver ha kérné...
2/4 anonim válasza:
......és ha nem több mint 12 akkor mi van?Ne vágj fel,csak mert már 13 és fél vagy..........:D
3/4 A kérdező kommentje:
15 vagyok és csak unom magam, meg egy jóbarátom játszik vele, és nem akarok hátránnyal indulni...
2010. júl. 27. 13:08
4/4 anonim válasza:
Elsőnek üzenem hogy nem csak 12 év alatt játszanak vele. -.-" Van egy csomó 15+ 20+ sőt 30+ is meg öregebb is van tuti! A kérdezőnek meg így nem fogsz sokat érni ha nem tudod az alapokat pl.: fejlesztés stb. ha valakitől csak elkéred az accot. Kezdj egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!