Ncore 2. játék?
Figyelt kérdés
Hali! valakinek megvan készen az egész? Egy cimborámat szeretném meghívni és annyi pont hiányzik még.2020. ápr. 13. 00:03
21/40 A kérdező kommentje:
Hát én semelyik john wick 2-ben nem találtam
2020. ápr. 13. 11:23
22/40 anonim válasza:
Rózsavíz a megoldás igen, meg is kaptam az 1000 pontot én is.
Köszi!
23/40 anonim válasza:
Nem feltétlenül John Wick, én pl a legelső legtöbbet letöltött torrentben kaptam meg a tojást, ami a Microsoft Office 2007 Enterprise volt.
24/40 anonim válasza:
szerintem mindenkinek más-más torrentekben vannak a tojások, nekem egy sem abban volt, amit itt leírtak előttem, de 5 perc átnézni úgy, hogy megtaláld őket
az 'img' a leírásban sokat segít!
25/40 anonim válasza:
Nekem sem abban voltak,ha úgy csináload ahogy az elején leírták akkor tényleg csak pár perc az egész.
27/40 Wolffeco válasza:
És akkor mit kell csinálni, ha a szimpla tojást nyitom meg? Arra, hogy kapok pontot?
28/40 anonim válasza:
Automatikusan a rendszer megadja.
29/40 anonim válasza:
Tegnap óta változtattak, tegnap más torrentekben volt a tojás:)
Én megkaptam mind a 2500 pontot:D
Már csak valahogy a mai Csernobilos kellene:')
30/40 anonim válasza:
a 250 legtöbszőr letöltött torrenteket hol találom? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!