Mit jelent az hogy Stonks?
Már mindenhol megnéztem, de konkrét választ nem kaptam!
Válaszokat előre köszönöm!

A "stock" (részvény) szó akar lenni, a mémnek ez a verziója jellemzően egy grafikon előtti alakot ábrázol, akit valamilyen kedvező pénzügyi hatás ér (emelkedő a grafikonja), ami arra utal hogy a tőzsdén (stock market) van nyeresége részvényekből.
Erre a típusú mémre jellemző a szavak szándékos félreírása, amivel a kiejtés részben vagy nem is torzul:
calm - kalm, panic - panik, stock - stonk, stb.

"ami arra utal hogy a tőzsdén (stock market) van nyeresége részvényekből."
Kár, hogy pont nem:

Leírtam az első válaszban, hogy milyen témához használják. Valamilyen pozitív kicsengésű dologhoz, ami során előny ér téged:
"mikor eladod a házad, így a tanár nem tud házi feladatot adni, mert hajléktalan vagy"
"levágtam egy hagyományos fülhallgató zsinórját, amit órán a fülembe dugtam. A tanár elvette tőlem, és mikor elmentem visszakérni akkor helyette más Airpodját vittem magammal"
csak az idők során már annyira torzul a mém, hogy olyan témákhoz is elkezdik használni, amihez alig van köze, vagy jobban benne kell lenni a popkulturális életben, hogy érts mire utal.

itt le van írva minden amit tudnod kell róla:
ennél részletesebben nem lehet összefoglalni.
ha engem is lepontozol p..án rúglak! :D
Attól, hogy nem érted meg a válaszokat nem biztos, hogy mi válaszoltunk rosszul, talán lehet te vagy kicsit értetlen?
Ha nem megy az angol az sem a mi problémánk, tessék megtanulni! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!