A gepigeny, hu oldalára ha olyan konfigurációjú a gépem ami nincs fent hogy regisztrálhatom?
“ Honnan tudjam hogy az adott játékot futtatni fogja vagy sem? ”
Na vajon honnan?
-Egyrészt ismered a komponenseid teljesítményét vagy ha nem is ott a Google és össze hasonlítod a gépigényben leírtakkal. Vannak nagyon jó teljesítmény összehasonlító oldalak.
Viszont nem tudom elképzelni, hogy valaki annyira ne legyen képben, hogy ne legyen tisztában a gépe teljesítményével. Akkor milyen szempontok alapján vetted meg őket?
-Másrészt a százalékos számítás, csak egy elméleti dolog, egyáltalán nem készpénz amit az becsül.
Mi van a fizikai memória nélküli videókártyákkal? A hd graphics!
És workstation-ök leírásait miért nem tartalmazza?
Mi van a prototípus a promóciós az egyedi gyártású fizikai memória nélküli komponensekkel?
Na azért akarom regisztrálni hogy fent legyen.
Amúgy egy xeon e5645 cpu párom van 2db rx580 gpu-val és 6db 4gb ram. És hihetetlen de összeadódnak a memóriák. Naná hogy a gépigény nem tartalmazza ezeket a komponenseket. Se a laptopomét se a másik laptopomét. (Szeretem a katonai számítógépeket) :D
Beütöd a játék nevét, rányomsz a gombra.
Fel fogja dobni, hogy töltsd le a programot. Ezt nyugodtan töltsd le, telepítsd. Semmi más, csak egy hardver check program. Automatikusan fogja felismerni a gépedet, nem kell kiválasztgatni.
Utána újra felmész az oldalra, és mivel feltetted a programot, ki fogja írni részletesen, hardverenként, hogy mi az ami megfelel és mi nem akár a minimum akár az ajánlott követelményeknek.
# 3
Ez sem jobb egy fokkal sem!
Tudod miért? Top 5-ben levő játék közül a CS:GO gepigenye:
Here are the Counter-Strike: Global Offensive System Requirements (Minimum)
CPU: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
CPU SPEED: Info
RAM: 2 GB
VIDEO CARD: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
PIXEL SHADER: 3.0
FREE DISK SPACE: 15 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 256 MB
Aha volt valamikor 2012-ben...
Hiába ez a hivatalos gepigeny!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!