Instánt hozzászólásból tudom törölni a megjelölést? Mit tehetek, hogy ne jelöljenek meg?
Figyelt kérdés
Számomra teljesen ismeretlen noname valaki megjelölt valamilyen követő vásárlós kép alatt egy csomó szintén ismeretlen emberrrel együtt. Köztük nem tudom mi a kapcsolat vagy ők is lehet úgy jártak, mint én... Szóval lehet ezzel kezdeni valamit? Mert nem igazán szeretném, hogy egy csomó idegen a profilomat megtalálja...nem miattuk van ilyen oldalam. Már jelentettem 2x (spam, zaklatás), de ezen kívül valamit még tehetek? Azt meg tudom oldani, hogy csak olyan jelölhessen meg aki követ engem vagy én követek vagy valami hasonló dolog, mint facebookon?2020. ápr. 7. 17:35
1/1 A kérdező kommentje:
*instán
2020. ápr. 10. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!