Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen módokon oldható meg és...

Milyen módokon oldható meg és kb. mennyibe kerülhet az internet egy tanyára?

Figyelt kérdés
A tanya egy dombon van, ahová kábellel elvileg nem veztethető be a net. Mivel és mennyiért lehetne esetleg megoldani? A mobilnet gondolom nem annyira stabil, jó lenne valami más, jobb megoldás.
2020. ápr. 5. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Antennás megoldások vannak, amik egész jók. Diginél érdeklődnék a helyedben.
2020. ápr. 5. 16:07
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

miert nem stabil?

ki kell probalni, van tobb szolgaltato mindegyiket

nem tudom mire gondolsz, online jatekokhoz nagyon gyors valaszideju net kell?

mert ilyenen kivul a mobilos is jo, foleg hogy jon az 5G...

csaknolcsobb ez mint muholdas

Vagy lehetne wifi s ami ha nincs kornyeken szinten nincs ami szinten mobilhoz hasonloan "instabil" lehet sokszor

lassabb valaszido

2020. ápr. 5. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mobilnet stabilitása teljesen helyfüggő, szerintem is érdemes először ezt megpróbálni. Telenornak vannak jó csomagjai, gyors(tényleges 50+ mbps le és 15+ feltöltéssel), sok adattal(150+150gb). Több mint 10 éve használok asztali géphez mobilnetet, az első 2-2,5 év döcögős volt, a rá következő 2 tűrhető, azóta teljesen meg vagyok vele elégedve.
2020. ápr. 5. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Van műholdas internet,skydsl ha jól tudom.
2020. ápr. 5. 16:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"mobilnet gondolom nem annyira stabil"

Gondolod vagy próbáltad is? Pl. a Telekom 4g hálózat elég sok helyen jó kinn is.

2020. ápr. 5. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a faluból/városból mikrohullámon kilőni a tanyára, ha a helyi szolgáltató vállalja. Ez kilométerekre elmegy.
2020. ápr. 5. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!