Hogy kell wifit venni otthonra?
IPadem van es frissiteni kene,mert a bluetooth billentyuzettel csak ugy fog mukodni. Mobilinternetem van amugy.
Veszek egy routert es kesz? Azt a tuskes eszkozt? Leteszem az asztalra otthon es kesz? Azert nem akarom nyilvanos wifin frissiteni,mert online fizetni is fogok frissites elott: 200 GB iCloud tarhelyet kell venni a biztonsagi mentes miatt 900 forintert, a frissites elso lepese ez.
Az D-Link DWR-116 nem SIM kártyás router, csak képes fogadni olyan USB modemet (Dongle -et, mobil internet stick -et vagy ahogy tetszik) amibe SIM kártyát rakhatsz. Nem mindegy.
SIM kártyás router pl ez: [link]
Olcsóbban nem nagyon találtam, főleg most, hogy a világvége pánik miatt, minden műszaki cucc ára felszaladt.
Vagy ha esetleg a szolgáltatónál akarod megoldani:
Itt az első kivételével mind SIM kártyás router.
akkor veszek egy ilyet,tegyuk fel.
Mit dugok bele? Ipad sim kartyajat vagy mit?
Telenorral is kapcsolatba kell lepni?
Es hogy lesz ez pontosan, ha az elsot veszem meg?
1.IPadbol kiveszem a sim kartyat, beteszem a routerbe.
2. Beallitasokat vegzek.
3. Mehet az iCloud tarhely vasarlas es a mentes es a frissites ugy, hogy kozben sim kartya vegig a routerben van, iPadben pedig nincs kartya?
Nekem a mobilnet nagyon stabil.azzal semmi baj nincs.
2. Surgos,ezt az egeszet napokon belul meg kell oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!