Valaki segitene?
Badoon van live es ott tiltottak ki szerintem ip cim alapjan de elsonek csak ugy volt hogy kitiltottak es tudtam nezni ugyanugy a liveot csak irni nemtudtam de uj profillal se mert senki nem latta amit irtam es mar ott jart igy mas is es o csak ugy tudott ujra irni ha masik telefonrol jott fel en is feltudtam menni masik telefonrol es ott irni is tudtam csak az en telefonomon nem de ra par napra meg egyszer csak eltunt a live jel es mar nezni se tudom es itthon meg letoltottem ket telefonra regisztraltam minden es ott se engedi nezni nem is mutatja hogy egyaltalan van
Olyan mintha megszunt volna a badoo live pedig van csak nekem nem mutatja hogy lenne se geprol se egyik telefonrol se es a tobbi telefonon amin probaltam regisztralni azokon le se volt toltve ez az alkalmazas es ott se mutatja! Most akkor hogy tiltottak ki? Valaki azt irta uj tartomanyt kell kerni a szolgaltatotol de azt hogy? Csak ennyit mondok hogy szeretnek egy uj tartomanyt? Nem ertek hozza es annyi ip cim van meg annyi felet mondtak mar hogy fogalmamsincs hogy melyikrol hogy es honnan lettem kitiltva es mit lehetne csinalni hogy ujra tudjam nezni a liveot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!