Hogyan tudok belépni abba a blogba ahova elfelejtettem az e-mail címemet?
Figyelt kérdés
Nayon fontos lenne megszüntetni a blogot, mert már rendőrségi ügy lesz belőle ha nem teszem meg. Csak már elfelejtettem az e-mail címet, de viszont a jelszót tudom. Már napok óta próbálkozom, azonbna sikertelenül :'(2010. júl. 26. 10:21
1/6 anonim válasza:
Mármint sok email címed van és nem tudod melyikkel regisztráltál? Vagy az email fiókodba sem tudsz belépni?
2/6 A kérdező kommentje:
nem. azt az e-mail címet felejtettem el ami a fiókhoz tartozik. és sűrgősen be kéne lépnem
2010. júl. 26. 10:34
3/6 anonim válasza:
töröld le ftp-n amúgy internetes blogért nem hinném hogy rendőrség lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
bocsánat, hogy ilyen tudatlan vagyok, de sajnos nem tudom mi az az FTP és igen, sajnos lesz rendőrségi ügy, mert feljelentést tesznek ismeretlen tettes ellen és az olvasókat és engem is beidéznek, ha nem szüntetem meg 1 napon belül. SEGÍTSETEK!
2010. júl. 26. 10:44
5/6 anonim válasza:
ha kérlek megadod a blogod? és segítek letörölni.
6/6 anonim válasza:
nekem mlapot segíthetne vk letörölni nekem is ez a szitu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!