A Google classroomban ha képet akarok beadni a beadandóhoz akkor kiírja hogy "nem sikerült csatolni a drive-fájlt. Próbálja újra. " Ezt miért?
Figyelt kérdés
Próbáltam már ott helyben lefotózni meg galériából is kiválasztani de egyiket se engedi2020. márc. 20. 07:43
1/5 Karoly183 válasza:
Neked már jó? Nekem is ez van
2/5 A kérdező kommentje:
Az egyik feladatnál nem engedte, és elküldtem a tanárnak krétán. Most megint ugyanez a probléma csak más tantárgynál....
2020. márc. 23. 20:11
3/5 A kérdező kommentje:
Megint itt vagyok 😂
A képeket amiket a telefonnal csináltam, elküldtem magamnak egy másik email címemre és gépen meg lementettem őket.
Aztán gépen küldtem el a képeket google classroomba.
Még mindig nem tudom mit kell csinálni ilyenkor, de így már legalább le tudom adni a feladatot.
2020. márc. 23. 20:24
4/5 Karoly183 válasza:
Szerintem túl van terhelve az egész azért nem engedi
5/5 anonim válasza:
Nekem általában úgy sikerül, hogy laptopon vagyok a classroomban, és a kép a helyi winyómon van jpg formátumban. Ezt sikerülni szokott csatolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!