Hogyan tudok Flash tartalmat (flip book) letölteni vagy konvertálni?
Hello,
van egy online flip book, amit szeretnék letölteni. A tartalom online olvasásához Flash kellett, de szeretném a gépemen is olvasni, vagy pdf-ben letölteni. Win10 pro a rendszer.
Próbáltam rákeresni, de régi tartalmakat találtam csak, nem segít a letöltésben :(
Köszi
"van egy online flip book"
Melyik lenne az?
Nem érhető el, csak az iskola tagjainak, regisztacio altal lehet belepni, de en nem tudom mindig hasznalni a netet, a gepre szeretnem letolteni.
Van megoldasod?
Mivel csak annyit tudni a dologról, hogy ez valami webböngészőből elérhető Flasht alkalmazó intranetes oldal(?) - a pontos működése, a mögötte levő rendszer nem ismeretes - csak annyit tudok javasolni, hogy valamilyen weboldal-letöltő alkalmazással - például:
* HTTrack: [link]
* Webcopy: [link]
* vagy esetleg ott a Save Page WE böngésző-kiegészítő Firefoxhoz: [link]
megpróbálhatod lementeni
Köszönöm!
Ahhoz tudnám hasonlítani a tartalmat, mint mondjuk egy Lidl vagy Aldi online katalógus (ezek letölthetőek, van rá lehetőség az oldalon, de a tankönyvre nincs :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!