Több mint 30 napja nem enged be a fiókomba a Facebook. Ha újra akarok regisztrálni, azokat is letiltja. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. márc. 17. 16:35
2/10 A kérdező kommentje:
Már megtettem korábban többször is, nincs válasz. Személyazonosságomat is igazoltam okmánnyal.
2020. márc. 17. 17:30
3/10 anonim válasza:
Nagy hiba volt a netre felrakni az igazolványt... Főleg facebookra...
Én a helyedben nem is használnám azt a sz.rt
4/10 anonim válasza:
Nem ujra kell regisztrálni, főleg ugyanazon adatokkal, hanem kijavittatni. Gondolkozzál, valamit rosszat csináltál, mi lehet az?
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Szabálytartó voltam, üzleti jellegű megosztásaim voltak. Sajnos hiába próbálok újra regisztrálni, azokat automatikus blokkolja. Azt írja, hogy "Gyanús tevékenységet észleltünk fiókodban..." - egyből regisztráció után. Másik gépről és telefonról is próbáltam, de eredménytelenül.
Van még tippetek / ötletetek?
Előre is köszönöm!
2020. márc. 20. 21:58
6/10 anonim válasza:
Jól megjegyezte eddigi jelentkezési adataidat és biztos, hogy ezen adatok alatt talált valami rossz tartalmat, műveletet. Csinálj ujat másik email cimmel, másik telefonszámmal, esetleg névvariációval. Egyébként soha nem lesz Facebook fiokod
7/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam ezeket a lehetőségeket is, de hiába. :(
2020. márc. 21. 18:46
8/10 anonim válasza:
Olyan nincs, Akkor meg sokszor és rosszul próbálkoztál. Van akinek 3db Facebook fiokja is van! TE meg egyet se tudsz regizni?
9/10 anonim válasza:
Még egy: másik böngészőt használj, amin még egyetlen kisérleted se volt!!
10/10 anonim válasza:
Velem ezt csinálta majdnem egy éve. Azóta Facebook és Instagram nélkül élem boldogan az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!