Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncoreba beléphetek több IP...

Ncoreba beléphetek több IP címről is, ha csak egy fiókba lépek be?

Figyelt kérdés
Elment a vezetékes net, csatlakoztam mobilnetre, de az nCore nyitva maradt.
2020. márc. 15. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem gond. Inkább az szokott probléma lenni, ha több fiókba lépsz be egy IP címről.
2020. márc. 15. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze, bárhonnan beléphetsz az Ncore fiókodba. Én legalábbis nem tudok arról, hogy korlátozva lenne hány IP címről jelentkezhetsz be.

Ha pedig úgy csatlakoztál mobilneten, hogy megosztottad gépre és úgy folytattad a böngészést, akkor pedig egyáltalán nem is léptél ki az Ncore szemszögéből.

2020. márc. 15. 21:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Kösz mindenki! Nyilván mivel a dinamikus IP cím a leggyakoribb, logikátlan lett volna, ha letiltanak azért, mert más IP-ről léptem be, de azért megkérdeztem.
2020. márc. 15. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha aggódsz emiatt, a profilodba az extrákhoz beírhatod az üzenet a staffnak rublikába, hogy az accountot több helyről is használod, úgy tuti nem dobnak ki ilyenért:)

2020. márc. 17. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!