Hogyan lehet az országra vonatkozó tiltásokat neten megkerülni?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam Hola-val meg VPN-nel is és az ip-m meg is változtatják de valahogy az általam meglátogatni kívánt oldal csak felismeri, hogy magyar vagyok.
Gondoltam már, hogy nézik, hogy milyen a windowsban a nyelv beállítás, esetleg sütik maradnak meg előző próbálkozásaimból és onnan tudják?
2020. márc. 13. 23:42
1/6 anonim válasza:
Az IPv6-os címed is megváltoztatják? Ma már egyre több helyen elérhető és a VPN-ek 90%-a nem kezeli, így olyan mintha nem is lenne. Használj olyan VPN-t ami IPv6-ot is kezel.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudnál ajánlani ilyent?
Jelenleg ha vpn-el ha anélkül próbálom azt írja ki, hogy nincs IPv6-os címem.
2020. márc. 14. 00:06
4/6 anonim válasza:
Nekem Tunnel Bear-rel eddig sosem volt ilyen gondom.
5/6 anonim válasza:
Your Freedom. A klienst használd OpenVPN módban (ha asztali gépről van szó), vagy az android klienst. Annyira trükkös, hogy a híres kínai nagy tűzfalon is átmegy, meg az elfogyott mobilneten is.
6/6 A kérdező kommentje:
Most akkor végigpróbálom az ajánlott VPN-eket :)
#3 inkognitó az alap volt :D
2020. márc. 14. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!