Hogy tudnék több témát letölteni Mozillára?
Tehát. Van ez az oldal, bármennyit le tudok tölteni:
Ezzel nincs is gond, habár nem tetszenek annyira.
Aztán itt van ez az oldal:
Nagyon jók vannak, de maximum 10-et tudok letölteni. Nem ír ki semmit, de ha rámegyek az ESZKÖZÖK>KIEGÉSZÍTŐK>TÉMÁK-hoz, egyet mindig töröl, ha az utóbbi oldalról letöltöttem a 11.-et.
Vegyesen vannak mind a 2 oldalról, mindig azok közül töröl, amit a 2. linkről töltöttem le.
Nem tudom miért van ez. Tehát az első linkről lehet ott bármennyi, a másodikról max 10. :(
Remélem érthető voltam. :D
Előre is köszi! :)
Rá húzod a kurzort a kiválasztott témára, ott van hogy használat rá kattintasz. (és meg is van a témád.)
HA még tovább folytatódik akkor kattints a "Használ ezt a Personát" ikonra. HA nem bírod még mindig a témát váltani. Kattints a a jobb felső sarokban az "Eszközök" szóra ,a kiegészítőkre, ott ki választod a téma szót, és ott van az a téma amit kiválasztottál
HA valamit nem értesz: írj erre az e-mail címre lazar.gyongyi2009@hotmail.com
Utolsó! Kösz a próbálkozást, de nem érted mi a problémám. :)
Tudom használni a témákat, csak az oldalról maximum 10-et tudok letölteni, ha letöltöm a 11.-et, 1 törlődik (nem jelzi sehogy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!