Mi van mostanában a freemail-lel?
Figyelt kérdés
Nem hozza be az oldalt mostanában nekem sokszor.Hibákat ír ki meg minden.Holott minden weboldal bejön következésképp nem a netem a rossz.No meg a freemail-ben naponta kapott 20 idióta spamot reklámot nem is említve.Kezd tele lenn ia hócipőm...Másnak is van ilyen problámája?2008. nov. 21. 11:20
1/10 anonim válasza:
Persze, kb. 5 perceket kell varni. En mar irtam nekik multkor, de nem jobb. A valaszt pedig egy automata kuldte, annyi volt, hogy koszonjuk hogy irt.
Eleg durva, valtani kell!
2/10 anonim válasza:
A freemail sztem most ért el oda, hoyg a karbantartás hiánya, illetve, hoyg nem törődnek a fejlesztésével, hamarosan a rendszer összeomlásához vezet, sőt, már most is szinte használhatatlan. Tényleg érdemes váltani, a gamil most elég jó.
3/10 anonim válasza:
Nekem már régóta ezt csinálja, és nem csak itthon. Használhatatlan, hagyd a fenébe. Gmail az jó. Még.
4/10 anonim válasza:
nekem citromailem van sztem jó hama megjön minden levél gyors és klassz
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
És az a furcsa, hogy a mozilla behozza az explorerem meg nem a freemail.hu-t...eddig megvoltak egymással éveken át most mi ez a nagy összeférhetetlenség???????
2008. nov. 21. 17:36
7/10 A kérdező kommentje:
És vannak oldalak amit a mozilla nem hoz be...Mindenesetre a freemail továbbra is fos.Nem értem akkor hogy lehet 3 milliónál több fiók...5 éve vagyok freemail-es durva lesz megválni...Azt sem tudom így h iráányítom át a rengeteg regisztrációm meg hírlevelem....
2008. nov. 21. 17:44
8/10 anonim válasza:
gmail le tudja kezelni a másik email fiókokat, csak csinálsz egy átirányítást az új címedre és máris működik
9/10 anonim válasza:
A Freemail is egy rakás szar, meg az internet explorer is. Együtt főleg :)
Firefox + Gmail páros nekem évek óta bevált, még olyan addon is van a rókához hogy szól ha levelem érkezett anélkül hogy meg kelljen nyitnom a gmailt. És nagyon jó a spamszűrője.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!Már váltottam!:)
2008. nov. 28. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!