Milyen oldalak vannak, ahol lehet "tárolni" képeket és hozzájuk tartozó leírásokat egy viszonylag rendszerezhető módon?
Egy játék hibáit szeretném kategorizálni úgy, hogy a kategóriákat megadva, azokon belül leírom a hibákat és csatolok hozzájuk képeket. A képektől jobban átlátható lenne az egész, de ha csak link formájában tudom a szöveg mögé másolni akkor az is megfelelne.
Sajnos kevés ilyen oldalt ismerek, a hagyományos képfeltöltők értelemszerűen nem jók hozzá. A játék használja a Trello oldalt, ezért nekem is erre jutott a választásom, mert megláttam benne a lehetőséget. Sajnos hamar kiderült hogy nem erre lett kitalálva, de első nekifutásra jó ötletnek tűnt. Szépen fel is vittem pár adatot, erről az oldalról van szó:
A pályákon lévő textúra hibák, lebegő tárgyak stb. kerültek fel, pályák, azokn belül pedig szektorok szerint csoportosítva.
Csak aztán változtatni kellett 1-2 dolgot, most pedig rengeteg új adatot kellene felvinnem illetve rengeteg régit kellene kicserélnem.
A képek hiánya miatt viszont nem átlátható hogy melyik hiba melyik, nehéz az egészet utólag karban tartani stb.
Erre kellene nekem egy olyan felület, ahol ez jobban átlátható, és regisztráció nélkül is megtekinthető az oldal, ugyanis a játék fórumán van kint a játékosok tájékoztatására. Az természetesen nem baj ha a szerkesztéséhez (mint a trellonál is) regisztrálni kell az oldalra.
És a google drive-on belül mi?
Ahogy néztem a MediaFire is csak fájlok tárolására alkalmas. A Google drive sem ad semmilyen plusz alkalmazást, csupán tárhelyet biztosít. De ha én néztem el valamit, javíts ki nyugodtan.
Olyan weboldalra / alkalmazásra van szükségem, ami könnyen szerkeszthető és átlátható. Be tudom írni excelbe is az összes hibát, de rettentő nehéz karban tartani. Pl. ha törlök egyet az oszlop közepén, egyet pedig az oszlop vége felé, akkor kézzel át kell mozgatnom az összes többi elemet, hogy egymás felett legyenek. Emellett mivel nem rejthetőek el az adatok (mint pl. trelloban egy kártyába) nagyon nagy lesz magának a táblázatnak a terjedelme és nehéz lesz egy konkrét hibát megtalálni másik 300 között akkor is, ha kategorizálva vannak.
Tehát egy olyan felületre van szükségem, ahol a tárolás mellett az átlátható rendszerezés is lehetséges. Ami direkt arra van tervezve, hogy különböző projekteket, adatokat, stb. be lehessen mutatni rajta. Erre egy egyszerű tároló, egy excel táblázat, egy pdf, stb. nem alkalmas. Én is kerestem már neten, de csak olyanokat találtam, ami egyszerűen csak eltárolja a fájlokat vagy szöveges formában lehet csak felvinni egy tömör szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!