Tiktokon ingyen lehet zenét a videóhoz kapcsolni, azon belül szerkeszteni?
Most regisztráltam, elsősorban smink és divattal kapcsolatos kisvideókat szeretnék majd megosztani.
A különböző ruhákba átugró kisvideókat mindenki megcsinálhatja vagy ez is olyan mint instan 10 000 feletti követőkkel kapható csak?
Teljesen új vagyok, semmit se tudok még róla
Ha valaki ad némi tanácsot hogy hamarabb alkalmazkodjak benne, azt nagyon megköszönném 😄
Oké, most már rajottem magamtól, hogy a zenék fent vannak hozzá
Már csak az a kérdés hogy ilyeneket én is fel tudok tölteni?
+ tetszik ez az átöltözős videó hogy csrttintesre átoltoznek
Azt filterrel csináljak vagy csak simán megallitjak a videót és vhogy ugyanazt a mozdulatot tudják folytatni?
Meg az érdekel még, hogy mikor felveszem sorra a videó részleteket
Azokat megtudom vágni?
Mert eddig azt tapasztaltam, hogy nem, amit közbe felveszek azok ott maradnak vagy mindet törlöm vagy úgy ahogy van feltöltöm
Csak a zenét tudom rávágni
Igen, azt próbálom.
De!
Az alapokat nem mutatják annyira
Nekem ezzel a képvagassal lett bajom
Amikor ugyanabba a pozba folytatják a videót pl egy teljesen másik ruhába
Azt ennyire precízen beallitjak vagy valami szűrő felismeri mikor áll abban a pózban mint előzőleg és onnan folytatja a videót?
Plusz a tiktokon felvett videó részletet nem lehet vágni?
En úgy láttam hogy idozitovel megszabhatod mikor induljon el a videó
De nem szabhatod meg meddig tartson a felvétel mert úgy az be fejeződik vagy neked kell a kamerához sétálni leallitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!