Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Táblagépben levő mobilinternet...

Táblagépben levő mobilinternetes SIM-kártya tud SMS-t fogadni?

Figyelt kérdés

Van egy táblagépem, ami adatforgalomra is képes. Eleinte egy olyan SIM volt benne, amihez teljeskörű telefon-előfizetés tartozott. (Csak számcsere miatt már nem használtam, de volt még vissza három hónap a hűségből, gondoltam, ne vesszen kárba a rajta levő adatforgalom.) Akkor működött az SMS, ha érkezett rá, azt a tablet mutatta. Aztán ahogy lejárt a hűségidő, le akartam mondani és kérni a szolgáltatótól egy csak adatforgalommal rendelkező SIM-et, direkt a tabletbe. Azt javasolta az ügyintéző, hogy tartsuk meg a kártyát, de átállítja a kért netcsomagra, és akkor ugyanúgy maradhat az eszközben, és ha SMS érkezik, amennyiben a tablet képes a fogadásra, ugyanúgy fogom látni. A net működik, és végül is ez a lényeg, de SMS azóta nem érkezik. Tudom, mobilnetes kártya, minek SMS, de applikáción keresztül fizetem a havidíjat, és bár bagatell probléma, de engem nagyon zavar, hogy nem kapok értesítést a befizetésről. Persze az app jelez, meg utána a számláknál látszik, hogy a megfelelő összegű befizetés megtörtént, de telefonon is mindig megőrzöm az SMS-t, míg le nem könyvelik, meg ha valami szolgáltatás-kimaradás van, így a tabletre arról se kapok üzenetet. Pedig a beállításokban minden rendben van, értesítés engedélyezve stb.

Szóval így, bő létre eresztés után, az érdekelne, hogy tisztán mobilnetes kártya alapból nem is tud SMS-t fogadni (csak ezt maga az ügyintéző sem tudta), vagy csak az a baj, hogy a meglévő kártyát állítottak át nekem? És ha újat kérnék, akkor helyreállna minden.

Nem tudom, esetleg ezek az adatok számítanak, de Vodafone Digitális Jólét előfizetésem van, iPad Pro 2016 táblagépben.

Köszi előre is a segítséget.

2020. márc. 8. 22:43
 1/2 anonim ***** válasza:
A szolgáltató ügyfélszolgálatán fognak neked tudni segíteni ezügyben
2020. márc. 8. 22:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké, akkor valamikor be kell csattognom, köszi szépen! :)
2020. márc. 8. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!