Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » FTP probléma. Mi a teendő?

FTP probléma. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Végső elkeseredésemben írok ide. Számtalan, 1000 meg 1 Magyar/Angol fórumot/weboldalt olvastam de sehol nem találtam olyan választ ami megoldotta volna az alábbi problémámat. Egy webtárhely FTP-re szeretnék felcsatlakozni, azonban bármilyen beállításokat próbálok nem akar működni. A formaságokon előre is szeretnék átesni, hogy "kapcsold be a passive módot!" mert már azt is próbáltam.

három programmal próbáltam bejelentkezni ezek pedig a

- Total Commander

- Filezilla

- Winscp

Mindegyik más-más üzenetet dob fel de gyanítom egy problémára utal.

A Total Commander eme üzenetet dobja fel nekem: "port failed, try pasv mode!"

A filezilla: "Az adatkapcsolat nem hozható létre: ECONNREFUSED - Szerver által visszautasított kapcsolat"

Valami a portokkal problémás viszont fogalmam sincs, hogy mit kellene ezekkel kezdeni ezért várom a hozzáértők segítségét akik részletesen eltudják nekem magyarázni. Tényleg száz meg száz oldalt átkutattam, videókat is néztem de semmi nem segített, valószínűleg a hozzá nem értésem is akadály.

A routerem pontos típusa: TP-Link Wireless N Router WR840N

Model No. TL-WR840N

Előre is nagyon szépen köszönöm azoknak akik bármilyen úton, módon megpróbálnak segíteni nekem.

#FTP #FTP szerver #ftp kapcsolódási probléma #ftp csatlakozás
2020. márc. 8. 00:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Próbaképpen iktasd ki a routert (direktben dugd a spagót a gép hálókártyájába), és átmenetileg kapcsold ki teljesen a tűzfalat a gépen.
2020. márc. 9. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!